Home / Dalfsen Regio / interessante clinics en cursussen bij sports4kids

interessante clinics en cursussen bij sports4kids

Bij deelname aan de trefbalclinic leren de kinderen een aantal trucs die ze meteen voor het schooltrefbaltoernooi kunnen inzetten. En ook voor de cursus weerbaarheid zijn er nog enkele plekken vrij. Deze cursus geeft het kind net dat zetje in de rug om overeind te blijven in deze ‘verharde’ maatschappij. Of wat te denken van sportmix? Een middag waarin de meest uitdagende sporten afwisselend in één clinic worden aangeboden. Echt iets voor degene die nog op zoek zijn naar een leuke sport die bij ze past.

Meer informatie Meer informatie over Sport4Kids staat op www.samendoenindalfsen.nl. Neem voor vragen telefonisch contact op met een van de buurtsportcoaches: Marco Hollak (tel 06 22 95 56 69) of William van Lenthe (tel 06 30 02 21 61). Ze zijn ook bereikbaar via buurtsportchoaches@dalfsen.nl

Bekijk het actuele aanbod op deze website. Via deze site kan men zich ook aanmelden voor een cursus en/of clinic.

Lees ook

Talentenhus organiseert Tikkie Takkie Voetbal

NIEUWLEUSEN – Op 21 en 28 mei biedt het Talentenhus in samenwerking met Dalfsen Beweegt, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.