Home / Dalfsen Regio / informatiemiddag bij longpunt hardenberg

informatiemiddag bij longpunt hardenberg

In Hardenberg wordt samengewerkt met de Saxenburgh Groep, Carinova, en De Heemse. Voor patiënten en hun omgeving is Longpunt de plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en zorgen te delen. Voor zorgverleners is Longpunt de plek waar zij hun patiënten in een groep kunnen ontmoeten en mogelijk verder verwijzen. Voor vrijwilligers is Longpunt de plek waar zij het leven van longpatiënten helpen verbeteren.

Welkom
Iedereen kan gratis deelnemen aan Longpunt. Voor informatie kunt u contact opnemen met Jannie ten Hertog (secretariaat Longpunt Hardenberg) via 0523-615773. In het seizoen 2018/2019 is het Longpunt elke tweede dinsdag van de maand geopend. Gelieve geen parfum of andere geurtjes te gebruiken. Veel longpatiënten hebben daar namelijk last van.

Lees ook

4D-makelaar ook in 2021 actief voor het Vechtdal

REGIO – Ook in 2021 zijn 4D-makelaars actief in iedere regio van Overijssel. Karola Schröder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.