Home / Dalfsen Regio / hoofdsponsor buiter beton blijft verbonden aan sc balkbrug

hoofdsponsor buiter beton blijft verbonden aan sc balkbrug

Sinds afgelopen zondag is het eerste elftal voorzien van nieuwe thuis- en uittenues en inloopshirts. Eveneens nieuw zijn de trainingspakken en voetbaltassen, net als de nieuwe coachjassen voor de gehele staf. USV was zondagmiddag de ploeg waartegen de nieuwe materialen voor het eerst gebruikt konden worden.

Bijzonder is dat Buiter Beton nu al 22 jaar sponsor is van Balkbrug. Een lange periode, waarvan liefst 18 jaar als hoofdsponsor van het eerste elftal. Reden voor een dankwoord aan ondernemers Lydia en Pieter Dragt. SC Balkbrug-voorzitter Jaap Dijkstra sprak dan ook zijn waardering uit voor deze trouwe sponsoring.

Lees ook

Talentenhus organiseert Tikkie Takkie Voetbal

NIEUWLEUSEN – Op 21 en 28 mei biedt het Talentenhus in samenwerking met Dalfsen Beweegt, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.