Home / Dalfsen Regio / het wordt een beestachtige winter in ommen

het wordt een beestachtige winter in ommen

De modeshow heeft inmiddels al een behoorlijke traditie opgebouwd door de jaren heen. Inwoners van Ommen en omstreken ontmoeten of spreken met elkaar af om de nieuwste mode te gaan bekijken. Dit najaar vindt de show plaats op een podium op het Kerkplein. Die dag hebben alle winkels een lekker hapje en drankje klaar staan. Er zullen verschillende modellen van 12 verschillende Ommer winkels de laatste trends showen op gebied van fashion, schoenen, styling, haar en make-up. De winkels die mee doen hebben met elkaar een hand-out gemaakt, waar iedereen hun trends en musthaves kunnen laten zien. Het trendboekje mag iedereen meenemen naar huis, zodat ze thuis op de bank nog eens kunnen na lezen wat ze in de show hebben gezien. De shows zijn om 13:30, 14:30 en 15:30 uur.

Lees ook

Nieuw samenspel door Goed Goan en inwonerbetrokkenheid

Speerpunt van de raad in visie en beleid verwoord DALFSEN – De samenleving verandert en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.