Home / Dalfsen Regio / het infopunt voor inwoners van de gemeente dalfsen

het infopunt voor inwoners van de gemeente dalfsen

Het Infopunt is er om mensen te helpen met allerlei vragen. Over zorg en welzijn, maar ook over allerlei activiteiten die er in het Kulturhus te doen zijn. Je gaat naar het Infopunt als je niet precies weet waar je met je vraag heen kunt, of omdat je een hulpvraag hebt en denkt dat deze niet zwaar genoeg is om direct naar een zorgorganisatie te stappen. Ook kan het zijn dat je eerst wilt kijken of er geen andere oplossingen zijn. Of heb je gewoon een hele praktische vraag? Ook dan is het Infopunt de plek waar je terecht kunt.

Deskundige hulp
Bij het Infopunt werken deskundige mensen met een warm hart. Het zijn professionals en goed getrainde vrijwilligers van deelnemende partners. Kunnen zij je vraag niet beantwoorden, dan helpen zij je op weg en verwijzen ze door naar de juiste organisatie.

Heb je een vraag, stel hem gerust. De ondersteuning die het Infoplein biedt is gratis. Kijk voor meer informatie over het infopunt op: www.bibliotheekdalfsen.nl/infopunt.

Het Infopunt helpt je verder!
Het Infopunt is een initiatief van de Bibliotheek Dalfsen-Nieuwleusen en Saam Welzijn.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.