Home / Dalfsen Regio / hendri zwinselman roemt het collectief van vv vilsteren

hendri zwinselman roemt het collectief van vv vilsteren

“We moesten het wederom doen zonder onze vaste en veelscorende aanvallers Wouter Mars en Fedor Hendriks. Bovendien moest Justus von Martels werken en dat zijn normaal gesproken jongens die in de basis beginnen. Dat we toch aan de goede kant van de score zaten wijt ik aan het collectief.

Ook in de beker tegen OVC ’21 en Ulu Spor hebben we als team goed gevoetbald. Jazeker, dat doet me deugd”, besloot de opgetogen klinkende Zwinselman, die als oefenmeester de tactische lijnen mag uitzetten en het strijdplan mag bedenken in Vilsteren. Toegegeven, het zat de thuisclub niet tegen. Niels Noordman scoorde al in de openingsfase met een prachtig afstandschot en die 1-0 werd meegesleept richting thee.

“In de rust heb ik aangegeven dat we zuinig moesten blijven spelen. Kansen komen wel.” Toch valt na iets meer dan een uurtje spelen de 1-1. Een domper en een vergissing die vrijwel vanaf de aftrap wordt weggepoetst door Jeffrey Feijen. “Die 2-1 was het kantelpunt in de wedstrijd”, meldde Zwinselman. Vilsteren put energie uit de hernieuwde voorsprong, die door Niels Noordman wordt uitgebouwd. Ondanks dat Brian van der Zweerde namens DVSV opnieuw de aansluiting vindt is Zwinselman er geen moment ongerust op. Dan is het herstel van de veilige marge alleen maar een bevestiging. Opnieuw is het een Noordman die scoort. Lars Noordman tekent voor het slotakkoord (4-2) en zorgt voor lachende gezichten op de Molenesch.

Lees ook

Ook in Dalfsen waren de winkeliers de lockdown beu

DALFSEN – “Ondanks dat er al iets was uitgelekt, heb ik met enige spanning en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.