Home / Dalfsen Regio / grote belangstelling voor activiteiten proef dalfsen

grote belangstelling voor activiteiten proef dalfsen

Veel bedrijven hadden de deuren opengesteld om de bezoekers te informeren over hun activiteiten. Ook de streekmarkt rond de Westermolen had niet over belangtelling te klagen. De paardentram met de Belgische paarden van de familie Hulsman is inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld tijdens Proef Dalfsen.

Evenals voorgaande edities konden belangstellenden op het Kerkplein in Dalfsen, tijdens de zestiende editie van het Bierfestival, genieten van een unieke samenwerking tussen brouwer en horeca-speciaalzaak. Er waren weer mooie wijnen. “Kleinschalige brouwerijen zijn de laatste jaren in opkomst. Er zijn inmiddels in Nederland meer brouwerijen dan in ‘bierland’ België”, aldus de organisatie.

De lokale horeca zorgde voor lekker eten tussen al het vloeibare genot. Velen genoten van een hapje en een drankje. Eveneens waren er vele kinderactiviteiten zoals een knutselclub. De muzikale omlijsting was in handen van Vintage Vinyl (D). Er werden vele ouderwetse elpees gedraaid met retro hits. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde dag met veel aantrekkelijke activiteiten.

Lees ook

Webinar van KBO-PCOB

REGIO – KBO-PCOB Overijssel presenteert op vrijdag 23 april het webinar ‘Verbonden zijn rond zingeving’. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.