Home / Dalfsen Regio / groot kick off evenement voor leerlingen muziekverenigingen ommen

groot kick off evenement voor leerlingen muziekverenigingen ommen

Foto: HAFAMO | Archief

De HAFAMO organiseert voor het achtste jaar de instrumentale lessen voor de leerlingen van Soli Deo Gloria, De Bazuin, Crescendo en sinds kort ook KNA. Tot nu toe sloten ze het jaar af met een concert in juni. Voor de verandering beginnen ze nu met een kick-off om de gang er meteen in te krijgen. Volgens de visie van HAFAMO krijgen de leerlingen spelenderwijs de beheersing over hun instrument. Hebben ze dat eenmaal, dan willen ze zichzelf ook verder bekwamen in het spelen op de klarinet, bugel, de xylofoon of de snaredrum. Andere kinderen zien dat en willen het ook. Zo kan het dat er in Ommen meerdere muziekverenigingen bloeien. Allemaal met een andere identiteit. Op de site www.Hafamo.nl stellen die verenigingen zich voor. Op zaterdag 29 september tussen 15.30 en 16.30 u spelen ze op het Vechtpodium. De toegang is gratis.

Lees ook

Online BoekStartCafé

OMMEN – De Bibliotheek Salland houdt op dinsdag 18 mei weer een online editie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.