Home / Dalfsen Regio / gravelweekend kokkiebikes met testdag en toertocht

gravelweekend kokkiebikes met testdag en toertocht

 Zaterdag staan er diverse test-gravelbikes klaar van onder andere Ridley en Cannondale. Onder begeleiding kunnen de bezoekers een testritje maken op allerlei soorten ondergrond, zowel offroad als op de weg. Opgave via info@kokkiebikes.nl of kijk op www.kokkiebikes.nl voor meer informatie. Zondag kan iedereen tussen 8.30 en 9.30 uur bij de Vechtdalkok in Dalmsholte opstappen voor routes van 35 en/of 70 kilometer. Onderweg staan lokale versnaperingen klaar. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro. De opbrengst van de toertocht is bestemd voor Team Sukerbiet en Stichting Tegenkracht. Extra giften zijn welkom.

Lees ook

EHBO verrast met royale gift

HOONHORST – De EHBO-vereniging Hoonhorst-Dalfsen is recentelijk verrast met een royale gift van 1000 euro. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.