Home / Dalfsen Regio / gravelweekend kokkiebikes met testdag en toertocht

gravelweekend kokkiebikes met testdag en toertocht

 Zaterdag staan er diverse test-gravelbikes klaar van onder andere Ridley en Cannondale. Onder begeleiding kunnen de bezoekers een testritje maken op allerlei soorten ondergrond, zowel offroad als op de weg. Opgave via info@kokkiebikes.nl of kijk op www.kokkiebikes.nl voor meer informatie. Zondag kan iedereen tussen 8.30 en 9.30 uur bij de Vechtdalkok in Dalmsholte opstappen voor routes van 35 en/of 70 kilometer. Onderweg staan lokale versnaperingen klaar. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro. De opbrengst van de toertocht is bestemd voor Team Sukerbiet en Stichting Tegenkracht. Extra giften zijn welkom.

Lees ook

Digi-check vanuit de ruimte: controle schoonmaak van sloten

REGIO – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) start weer met de controle op het schoonmaken …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.