Home / Dalfsen Regio / go ahead eagles loopt in alkmaar tegen eerste nederlaag aan

go ahead eagles loopt in alkmaar tegen eerste nederlaag aan

In de zesde minuut wees arbiter Ingmar Oostrom voor het eerst naar de stip. Ferdy Druiff faalde niet en zette de thuisploeg op 1-0. In de twintigste minuut kwamen de Eagles op gelijke hoogte door een doelpunt van aanvaller Thomas Verheydt. 

Vlak voor rust kreeg Jong AZ de tweede penalty toegewezen. Doelman Verhulst haalde de tegenstander in zijn eigen zestien neer. Druiff benutte de strafschop en bracht de stand op 2-1. In de vijftigste minuut kopte Jamie Jacobs raak en zette zijn ploeg op 3-1. 

Door de verliespartij is Go Ahead Eagles de koppositie kwijt. SC Cambuur profiteerde van de misstap en mag zich nu lijstaanvoerder noemen. Volgende week vrijdag speelt de ploeg van John Stegeman in Deventer tegen Ajax 2. 

[youtube url=”https://www.youtube.com/embed/yL2Rk2hNz44″]

Lees ook

Stichting ’t Lemels Arfgoed herdenkt de bevrijding

LEMELE – Op 10 april 1945 werden Lemele, Archem en Dalmsholte bevrijd door een eenheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.