Home / Dalfsen Regio / go ahead eagles dendert door in de keuken kampioen divisie

go ahead eagles dendert door in de keuken kampioen divisie

In de dertiende minuut kwamen de Eagles op voorsprong. Orhan Džepar wist een voorzet van Jaroslav Navrátil binnen te werken en zette de thuisploeg op een verdiende voorsprong. Vijf minuten voor rust bouwde Go Ahead de voorsprong verder uit. Navrátil maakte de tweede treffer van de avond.

Na rust kwam de thuisploeg opnieuw goed uit de kleedkamer. Volendam-verdediger Kok verspeelde de bal op knullige wijze. Thomas Verheydt was er als de kippen bij om te profiteren van het geklungel in de Volendamse defensie en schoot zijn ploeg op 3-0. 

Dalfsenaar Maarten Pouwels kwam vijf minuten voor het eindsignaal in het veld voor Verheydt. In de blessuretijd wist hij, met een hakbal achter zijn standbeen, de score bijna op 4-0 te zetten. 

Go Ahead Eagles behoudt met deze overwinning de koppositie. Achtervolger Cambuur won gisteren met 2-0 van RKC en staat op twee punten achterstand. Volgende week speelt de ploeg van Stegeman een uitwedstrijd tegen Jong AZ. 

Lees ook

Boekstart voor baby’s en peuters

DALFSEN/LEMELERVELD – De bibliotheek start op 5 november met Boekstart voor baby’s en peuters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.