Home / Dalfsen Regio / fotoapparatuur geschonken voor babys in hardenberg

fotoapparatuur geschonken voor babys in hardenberg

Afdelingssecretaresse Audrey Kardol van de Saxenburgh Groep: “Op onze kinderafdeling liggen ook premature – te vroeg geboren – baby’s in de couveuse. Voor deze kwetsbare baby’s en hun ouders houden wij een dagboekje bij. Het biedt ouders houvast in een hectische en angstige tijd. Zowel de ouders als verpleegkundigen kunnen hierin hun verhaal opschrijven. Vanzelfsprekend horen daar ook foto’s bij.”

Fotospeciaalzaak Konijnenberg met een vestiging in onder andere Den Ham bood uitkomst. Zij vonden het een mooi initiatief en stelden ruimhartig nieuwe fotoapparatuur beschikbaar. Filiaalmanager Roedie Wevers: “Wij weten hoe belangrijk het is om kostbare momenten vast te leggen op beeld. Voor nu en voor later. Fotografie is een emotie, zeker voor gebeurtenissen met een impact. Door deze apparatuur te schenken aan de kinderafdeling kunnen zij deze momenten vastleggen en doorgeven. Het leven verdient het om vastgelegd te worden.”
De verpleegkundigen van de kinderafdeling van het Röpcke-Zweers Ziekenhuis zijn erg blij met het gulle gebaar. “Het helpt ons om liefdevolle en warme zorg vast te leggen op momenten die ertoe doen.”

Lees ook

Gemeente Dalfsen start rond half april de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups

DALFSEN – Om de overlast van de eikenprocessierups ook dit jaar te beperken, start de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.