Home / Dalfsen Regio / festival op de vecht organiseert ondernemersbijeenkomst met maarten van rossem

Om het jaar vindt het spetterende driedaagse Festival op de Vecht plaats op en rond de Vecht in Ommen. Met de laatste, zeer geslaagde, editie in 2017 nog vers in het geheugen, wordt er achter de schermen alweer hard gewerkt aan een nieuwe editie. Die staat gepland voor het weekend van 22, 23 en 24 augustus 2019.

festival op de vecht organiseert ondernemersbijeenkomst met maarten van rossem

In het tussenliggende jaar wordt er voor ondernemers uit het Vechtdal en voor sponsors van het festival een inspirerende ondernemersbijeenkomst georganiseerd. Om deel te nemen dient men zich aan te melden via contact@festivalopdevecht.nl. Deelname kost 25 euro per persoon. Sponsoren

Lees ook

Danique Noordman speelt de komende drie jaar bij PEC Zwolle

DALFSEN – Voetbalster Danique Noordman (17) uit Dalfsen speelt de komende drie seizoenen voor PEC …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.