Home / Dalfsen Regio / echtpaar helbers kloeke zestig jaar getrouwd

echtpaar helbers kloeke zestig jaar getrouwd

Chris werd geboren in Koedekerke Zeeland en verhuisde op zeer jonge leeftijd al met zijn ouders naar Zwolle. Na de lagere en ambachtsschool werkte hij eerst een aantal jaren bij O de Leeuw, bij Strooiink ijzerwaren, bij Offinga en vervolgens vele jaren bij Volkert Stevin in Zwolle. Door zijn functie als inkoper/verkoper reisde hij veel. Helaas werd hij al op 53-jarige leeftijd wegens hartproblemen afgekeurd.

Na al die tijd in Zwolle te hebben gewoond verhuisde het echtpaar ruim anderhalf jaar geleden naar hun woonappartement in Rosengaerde in Dalfsen. Daar woont het diamanten echtpaar tot grote tevredenheid en beide nemen regelmatig deel aan diverse activiteiten van Rosengaerde, zoals mooie tochtjes door de omgeving. Als grote hobby had Chris motorrijden. Samen maakten ze vele tochtjes op de motor.

Zwaantje werd geboren in Ittersum bij Zwolle. Zij werkte vele jaren in kapperszaak Fakkert in Zwolle. Zij mocht graag zingen en was jaren lid van een koor. Het echtpaar heeft vier zoons en er werden zeven kleinkinderen geboren. De vier zoons wonen niet direct in de buurt, maar komen toch regelmatig naar Dalfsen om hun ouders te bezoeken. Beiden beschikken nog over een redelijk goede gezondheid en ze genieten nog erg van elkaar.

Lees ook

Uit Hei en Dennen: Van die dingen

Hoera, ik mag vanmiddag naar mijn vriendelijke tandartenpraktijk. De boss himself gaat mijn kakement onder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.