Home / Dalfsen Regio / dorcas winkel dalfsen viert feestelijk eerste lustrum

dorcas winkel dalfsen viert feestelijk eerste lustrum

De Dorcas Winkel Dalfsen is tijdens de feestdag op 22 september open van 10.00 tot 16.00 uur. Er is voor iedere klant koffie met iets lekkers. Om het extra feestelijk te maken komt er na de middag een Pakistaanse groep om muziek te maken en worden tussen 12.00 en 14.00 uur wereldgerechten uit diverse landen geserveerd die door dorpsgenoten gemaakt zijn. Daarnaast is er een grabbelton voor kinderen en volwassenen. De vrijwilligers hopen dat er veel mensen naar de winkel komen om het jubileum met hen te vieren.

In de zomer van 2013 is het gelukt om in Dalfsen een Dorcas Winkel te vestigen. Bij deze kringloopwinkel komt de opbrengst ten goede aan de allerarmsten. Mensen doneren goederen in plaats van geld. De goederen die er aangeboden kunnen worden variëren van dames-, heren- en kinderkleding tot kleine meubels en van huishoudartikelen, speelgoed etc. Met de opbrengst worden projecten gesteund. Er zijn al meerdere projecten gesteund, op dit moment zijn dat projecten in Kenia. Op 22 september wordt in Dalfsen een Dorcas informatiestand bemand door medewerkers van Dorcas van de afdeling Landen. Zij kunnen klanten alles vertellen over de projecten in Kenia.

Lees ook

Nieuw samenspel door Goed Goan en inwonerbetrokkenheid

Speerpunt van de raad in visie en beleid verwoord DALFSEN – De samenleving verandert en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.