Home / Dalfsen Regio / de best h e hondendag op camping besthmenerberg in ommen

de best h e hondendag op camping besthmenerberg in ommen

Tijdens de hondendag, waar iedereen uit het hele land gratis aan mee kan doen worden er diverse activiteiten georganiseerd. Bezoekers kunnen loten kopen waarbij kans gemaakt wordt op verschillende prijzen, de gehele opbrengst van de loterij gaat naar het Dierenasiel in Zwolle. Een greep uit de diverse activiteiten: een braderie, er worden presentaties gehouden en men kan meedoen met onder andere de Jack Russelrace, doggydance, pakwerk, behendigheid, hoopers, detectie, fotoshoot en een snuffelmat maken. Tussendoor koelen de honden lekker af tijdens de hondenplons in het buitenbad van de camping, de hele dag is het buitenzwembad open speciaal voor de honden.

Bij Camping Besthmenerberg is het mogelijk om in 4- en 6-persoons hondenbungalows te overnachten. Voor kampeerliefhebbers zijn er speciale hondenkampeervelden en er is een hondendouche en hondenspeelveld. In de bungalows en op de kampeervelden mogen tot 4 honden mee.

Lees ook

Het Boek van de Week

‘Getekend: sporen van kindermishandeling’ van Gijs Wanders en Herman van Hoogdalem In elke schoolklas in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.