Home / Dalfsen Regio / daverend slot ommer bissingh

daverend slot ommer bissingh

Dinges uit Emmen en Pardoes uit Zwolle deelden zaterdag de eerste plaats. Zondag waren het de Blaasbalgen uit Leidschendam die er met de eerste prijs van door gingen. Flater Pretorkest, feitelijk de commissie die voor de Ommer Bissingh het festival organiseert, speelde wel mee maar deed niet mee voor de prijzen.

Hans Vroomen, burgervader van Ommen, roemde in zijn slotwoord de inzet van alle instanties en sponsoren, vrijwilligers en het Bissinghbestuur voor een geweldige zomer. Naar schatting hebben meer dan 10.000 mensen één of meer van de Ommer Bissingh evenementen bezocht. De drukste Bissingh ooit. Afgezien van een regenbui tijdens het Hanzefestival ging dat onder een stralend zonnetje.

Hierna werd door bestuur en burgemeester de Bissinghbel geluid en kon de finale van het Blaasorkestenfestival beginnen. Een daverend, nee Koninklijk slot van een prachtige zomer in Bissinghstad Ommen.

Lees ook

Preventieve bestrijding eikenprocessierups van start

REGIO – De provincie Overijssel is gestart met de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.