Home / Dalfsen Regio / burgemeester strien onthult informatiepaneel hengforden

burgemeester strien onthult informatiepaneel hengforden

Initiatiefnemer Peter Laan heeft in het kader van het programma Sociale kwaliteit een subsidie ontvangen voor de activiteiten die aan dit initiatief verbonden zijn. Naast het informatiepaneel en de inrichting van de locatie (beschikbaar gesteld door de gemeente), is een studie van de historie van de buurschap plus een aantal interviews met oudere bewoners die lang in de buurschap wonen of woonden, uitgevoerd. Dat mondde uit in een boekje dat speciaal hiervoor is uitgegeven. Ook de oprichting van de website http://hengforden.inspireert.net/ is onderdeel van het initiatief.

Lees ook

Waterschap gaat aan de slag met versterken van dijken

REGIO – Bij een Waterschap Drents Overijsselse Delta heeft berekend dat 169 van de 228 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.