Home / Dalfsen Regio / breilessen in de olmen

breilessen in de olmen

Door ervaren breisters worden de basisbeginselen van het breien bijgebracht zoals het opzetten van steken, kantsteek breien, een pen recht of averecht breien, afkanten of eventueel met vier pennen breien. Aan de breicursus zijn geen kosten verbonden, alleen koffie of thee (1,20 euro ) zijn voor eigen rekening. Je neemt je eigen wol en breipennen mee. De cursus bestaat uit tien maandagavonden van 1 oktober t/m 3 december 2018. Aanmelden kan bij Saam Welzijn: 0529- 482121 of bij j.geerts@saamwelzijn.nl

Lees ook

Mondhygiëne

Vier keer per jaar onderwerp ik mij vrijwillig aan een schoonmaakbeurt voor mijn (eigen) tanden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.