Home / Dalfsen Regio / atleten in de dop doen bij aco ervaring op

atleten in de dop doen bij aco ervaring op

Anne Marsman keek tevreden toe. Als lid van de sponsorcommissie en vader van een getalenteerd atleet (Nick Marsman) verrichtte Marsman senior allerlei hand- en spandiensten, variërend van koffieschenken tot flyers uitdelen. “We zitten nu tien jaar op Westbroek, dus dit leek ons een mooi moment om deze dag te organiseren. Hopelijk spreekt de sport aan en melden zich nieuwe leden aan.” Deelnemers aan de Open Dag ontvingen een officieel diploma en ook de resultaten zijn vastgelegd. Daarnaast was er voor de moegestreden sporters een hapje en drankje, beschikbaar gesteld door grootgrutter Albert Heijn. De kleinere broertjes en zusjes vermaakten zich ondertussen in het luchtkasteel van ‘springkussenkoning’ Martin Koggel en zelfs de weergoden hielpen mee om deze dag prettig te laten verlopen.

Na de Open Dag in de ochtenduren ging het na de middag verder met een sponsorloop. Pupillen, senioren en masters, dat zijn atleten van gevorderde leeftijd, proberen door zo veel mogelijk rondjes te lopen de clubkas te spekken. Wanneer deze afdoende gevuld is, kan nieuw sportmateriaal worden vervangen, dan wel aangeschaft.

Voor verdere info en/of foto’s zie www.acovanelderen.nl

Lees ook

Het windmolenproject ‘Veur de Wind’ heeft de begroting rond

NIEUWLEUSEN – Het windmolenproject ‘Veur de Wind’ van Nieuwleusen Synergie heeft de begroting rond. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.