Home / Dalfsen Regio / actief seizoen zanggroep out of the blue

actief seizoen zanggroep out of the blue

Op zaterdag 15 december 2018 wordt door het koor Out of the Blue een bijzondere Carolsinging koordag georganiseerd, voor iedereen die van zingen houdt! Een geweldig inspirerende manier om in de kerstsfeer te komen, want onder de bezielende leiding van Marion Mulders (dirigent van OOTB) worden er een hele dag de mooiste Christmas Carols ingestudeerd om ze diezelfde avond uit te voeren tijdens de Kerstmarkt in de Grote Kerk Van Nieuwleusen. 

De tweede activiteit is de voorstelling ‘M&M’ Songs (Movie and Musicals) die zal plaatsvinden op zaterdagavond 9 en zondagmiddag 10 maart 2019. Het koor is al druk bezig met het instuderen van film en musicalnummers uit onder andere Anatevka, De zevende Hemel, Hair en vele andere bekende en minder bekende nummers.

Tijdens de voorstelling in De Stoomfabriek te Dalfsen zal het koor begeleid worden door verschillende muzikanten. Het koor wil graag iets moois neer zetten, om naar te luisteren en om te kijken.

Op donderdag 6 september a.s. starten de repetities van het koor en er is nog plaats binnen de stemgroepen alten (lage vrouwenstem) en tenoren (hogere mannenstem). Lijkt het je leuk om bij het koor te komen zingen? Je bent welkom om geheel vrijblijvend een repetitieavond mee te beleven van 20.00 tot 22.15 uur in De Bombardon, Burg. Backxlaan 181 in Nieuwleusen. Voor meer informatie: www.blueonline.nl of volg het koor op Facebook.

Lees ook

Het Boek van de Week

‘Getekend: sporen van kindermishandeling’ van Gijs Wanders en Herman van Hoogdalem In elke schoolklas in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.