Home / Dalfsen Regio / aco van elderen viert tienjarig bestaan met open dag en sponsorloop

aco van elderen viert tienjarig bestaan met open dag en sponsorloop

Jaap den Bakker opende de dag namens hoofdsponsor KRC van Elderen. ’s Morgens bezocht een aantal aspirant leden, vaak samen met hun ouders, de open dag en konden ze deelnemen aan diverse activiteiten op de baan. Een aantal van hen heeft laten weten dat de kennismaking met de atletiek naar meer smaakt.

Om de vereniging van meer en nieuwe materialen te voorzien vond er ’s middags een sponsorloop plaats. De deelnemers bestonden uit de eigen leden. De kinderen liepen een half uur een zo groot mogelijk aantal rondjes, de senioren een uur. De opbrengst was ruim 1.250 euro. Al met al een gezellige en geslaagde dag, waarbij Albert Heijn Ommen zorgde voor de drankjes en stroopwafels.

Hoofdsponsor KRC van Elderen maakte nog bekend binnenkort lezingen voor ondernemers te gaan organiseren in de regio Ommen.

Lees ook

Gemeente Dalfsen digitaal in gesprek met boeren

DALFSEN – De gemeente Dalfsen sprak door de jaren heen met verschillende groepen inwoners, ondernemers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.