Home / Dalfsen Regio / zomerse sferen tijdens twee dagen slobberfeest in hardenberg

zomerse sferen tijdens twee dagen slobberfeest in hardenberg

Donderdag staan de BTW-Band op het podium. De band heeft maar één doel voor ogen: feest! En een feest kun je verwachten wanneer de heren van dit muzikale trio het podium betreden. Vanaf het startschot word je wakker geschud om vervolgens onvermijdelijk deel te nemen aan een muzikale tijdreis door de muziek, van de beste classics tot de ultieme boerenrock!

Ook komt Harten 10 langs op deze donderdag, natuurlijk kennen we allemaal de meezingers ‘Wat is mooier’ en ‘Twee witte paarden’ en ‘Liefde maakt blind’, maar op het Slobberfeest brengen ze ook hun nieuwste single ‘Niets of niemand’. Naast deze bekende nummers nemen ze u mee in een spetterend optreden met hun grootste hits en dampende covers van andere artiesten.

Helemaal gek, super muzikaal, verrassend, en vooral erg veelzijdig, zo kun je de show van de dames en heren van Papa di Grazzi het beste omschrijven. Vrijdagavond speelt deze band naast de populaire all-time classics, met blazers, superlenige sexy danseressen en een knetterende videoshow, up to date top 40 hits afgewisseld met de betere rock- en feestnummers. Beleef de speciale Papa di Grazzi sound in een daverende show. DJ Jeroen Gras zal tussen de sets door het publiek vermaken met de hipste hits.

Het Slobberfeest begint om 21.00 uur. Het plein is gratis toegankelijk en zoals het nu lijkt zijn de weergoden het feest goed gezind.

Lees ook

Talentenhus organiseert Tikkie Takkie Voetbal

NIEUWLEUSEN – Op 21 en 28 mei biedt het Talentenhus in samenwerking met Dalfsen Beweegt, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.