Home / Dalfsen Regio / zomerconcert urker mans formatie in ommen

zomerconcert urker mans formatie in ommen

Het thema heeft ook betrekking op de reislust van de groep. Niet alleen binnen Nederland reizen ze van noord naar zuid maar ook in Canada waar zij dit jaar een tweede tournee maken. De mannen zingen in traditionele Urker kleding onder leiding van de gedreven dirigent Martin Mans. Aan het orgel en de vleugel zit Mark Brandwijk die begeleidt en bovendien een improvisatie verzorgt. Het unieke aan de Urker Mans Formatie is dat elke zanger een solo heeft waardoor hun individuele stemmen nog meer tot hun recht komen. Drie van hen bespelen, naast hun zang, een taragot, een blokfluit en een altviool wat het programma een extra dimensie geeft. Een concert van de Urker Mans Formatie staat garant voor enkele uren ontspannen genieten van koor- en solozang en instrumentale muziek.

Het concert begint om 19.30 uur in de Hervormde kerk aan het Kerkplein 1. Een toegangsbewijs is 17,50 euro. Online en bij reservering 16 euro. Kinderen t/m 11 jaar 5 euro. ANBO/KBO/PCOB-leden betalen op vertoon van de lidmaatschapspas 13 euro.

Reserveren: www.martinmans.nl of op de reserveerlijn: tel 06 – 25 39 19 03. Het voorverkoopadres is Joy Bookcafé aan de Bermerstraat 15 in Ommen.

Lees ook

Talentenhus organiseert Tikkie Takkie Voetbal

NIEUWLEUSEN – Op 21 en 28 mei biedt het Talentenhus in samenwerking met Dalfsen Beweegt, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.