Home / Dalfsen Regio / zanggroep out of the blue start nieuw seizoen

zanggroep out of the blue start nieuw seizoen

De Carolsinging koordag op zateradag 15 december is een inspirerend evenement om in de kerstsfeer te komen. Onder de bezielende leiding van dirigent Marion Mulders worden de hele dag de mooiste Christmas Carols ingestudeerd, om ze diezelfde avond uit te voeren tijdens de kerstmarkt in de Grote Kerk van Nieuwleusen.

De voorstelling Movie & Musical Songs vindt plaats op zaterdag 9 en zondag 10 maart 2019. Plaats van handeling is de Stoomfabriek in Dalfsen. Het koor is al druk bezig met het instuderen van film en musicalnummers uit onder andere Anatevka, De zevende Hemel en Hair.

Op donderdag 6 september starten de repetities van Out of the Blue. Binnen het koor is nog plaats bij de stemgroepen ‘Alten’ (lage vrouwenstem) en tenoren (hogere mannenstem). Wie eens wil meezingen kan geheel vrijblijvend een repetitieavond meedoen, op donderdagavond van 20.00 tot 22.15 uur in de Bombardon in Nieuwleusen.

Kijk voor meer informatie op www.blueonline.nl.

Lees ook

Kindplein Oost concrete stap dichterbij

OMMEN – Woensdag 1 december hebben Stichting Floreant (CBS De Kardoen), Stichting OOZ (OBS Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.