wortelpop warm gezellig en druk heel druk

Het leeuwendeel van de kinderen was daar natuurlijk voor de hoofdact K3, de Belgische formatie die een half uur durend optreden verzorgde en daarna rap in de auto stapte om terug te rijden naar Vlaanderenland, waar hen een nieuw optreden wachtte. Het was kort maar krachtig zeg maar, hoogstwaarschijnlijk gedicteerd door de agenda, want een fotootje met fans of een interview backstage zaten er jammer genoeg niet in. Ruimer in de tijd zaten Woezel & Pip, de immer sympathieke Hakim, Dikkie Dik en de Jukebox Boys, Kaj van der Voort en Samantha Steenwijk en natuurlijk Bultje het konijn, de mascotte van Beerze Bulten.

Hoewel Wortelpop te boek staat als een familiefeest is het toch vooral een feestje van en voor de kinderen. Al kunnen we ons niet aan de indruk onttrekken dat ook de ouders zich uitstekend vermaakten. De vele foodtrucks zullen daar ongetwijfeld een rol bij hebben gespeeld, maar zeker ook de programmering. Het was een mooi en gezellig feest onder tropische omstandigheden.

De opbrengst van de kaartverkoop gaat in zijn geheel naar de Bultje Foundation, waarmee dan weer wensen van kinderen mee worden vervuld. Een kleine en niet zo kostbare wens voor volgend jaar: meer schaduwplekken en een iets ruimere opzet. Want met ruim 3.000 bezoekers was het hier en daar best benauwd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.