Home / Dalfsen Regio / westermolen fiets en eettocht fet

westermolen fiets en eettocht fet

Er zijn voor deze Westermolen fiets- en eettocht twee mooie routes uitgezet met een lengte van respectievelijk ongeveer 20 en 35 km.
De route gaat natuurlijk over ‘begaande’ wegen en in hoofdzaak fietspaden, waarbij getracht is toch zoveel mogelijk plekjes er in op te nemen waar we niet dagelijks komen.

De Westermolen, op de hoek Beatrixstraat/Molenstraat, is het start- en eindpunt. Tijdens de fietstocht worden de deelnemers onthaald met enkele versnaperingen. Een paar bezienswaardigheden en dergelijke worden in de routebeschrijving nader toegelicht. Start 35 km-route vanaf 14.00 uur, start 20 km-route vanaf 15.00 uur.

Verwacht wordt, dat men uiterlijk tussen 17.00 en 18.00 uur terug is bij de Westermolen. Daar ontvangt iedere deelnemer, die zich daarvoor heeft opgegeven, een doorverwijzing naar een plaatselijk horecabedrijf voor een prima diner. Deelnemen aan deze Westermolen fiets- en eettocht kost 32 euro per persoon, te voldoen bij ontvangst van de routebeschrijving. Wil men uitsluitend deelnemen aan de fietstocht dan zijn de kosten 2,50 euro per persoon. Kinderen t/m 12 jaar kunnen gratis deelnemen aan de fietstocht.

Voorinschrijving (in verband met te treffen voorbereidingen voor een etentje) is mogelijk tot woensdag 15 augustus bij Jo Bruggeman via telefoonnummer 0529 431825 of via grajodalfsen@gmail.com met vermelding van naam en telefoonnummer.

Lees ook

Nieuw in Ommen: ontmoetingscentrum voor mensen met (lichte) geheugenproblemen

OMMEN – Op maandag 7 februari vindt de opening plaats van een nieuw ontmoetingscentrum in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.