Home / Dalfsen Regio / werelddansen in parochiecentrum dalfsen

werelddansen in parochiecentrum dalfsen

Dansen is op en top goed voor elk mens. Gezelligheid en bewegen, een sausje internationale cultuur met muziek uit alle werelddelen dat is de belevenis tijdens deze activiteit. Elke dinsdagochtend bouwt de groep, onder leiding van een ervaren docent verder aan de nieuwe dansen en leert opnieuw de dansen van weleer. Daarbij danst men veelal in een kring, maar ook in paren, slingers en andere opstellingen.

Iedereen danst met iedereen, dus mannen en vrouwen, alleen of als stel. De groep heeft nog plaats voor nieuwe en iedereen is welkom. Bovendien worden de passen en figuren aangepast aan de fysieke mogelijkheden daar waar nodig. De eerste twee lessen kan je gratis sfeer proeven. Neem voor aanmelden en/of nadere informatie contact op met Saam Welzijn via 0529-793012 of j.geerts@saamwelzijn.nl.

Lees ook

Integraal Huisvestigingsplan Primair Onderwijs

Toekomstbestendige onderwijsvoorzieningen voor basisonderwijs DALFSEN – Het college van burgemeester en wethouders en de schoolbesturen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.