Home / Dalfsen Regio / wandeling rondom ommen

wandeling rondom ommen

De route meet ongeveer 12 kilometer. De lunchlocatie blijft tot het laatste moment een verrassing. De Walk, Talk & Lunch duurt van 10.00 tot (uiterlijk) 14.00 uur. De deelnamekosten bedragen 20 euro (tot 13 jaar 7,50 euro). Het start- en eindpunt is parkeerplaats De Voormars in Ommen. Aanmelding (uiterlijk donderdag 23 augustus) is mogelijk via de Facebook evenementenpagina Walk, Talk & Lunch of de Facebookpagina van ASociaal.

Lees ook

Uit Hei en Dennen: Van die dingen

Hoera, ik mag vanmiddag naar mijn vriendelijke tandartenpraktijk. De boss himself gaat mijn kakement onder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.