Home / Dalfsen Regio / vv avereest werkt toe naar 25 jarig jubileum

vv avereest werkt toe naar 25 jarig jubileum

Op vrijdagavond zijn alle oud-leden die ooit aan VVA verbonden waren van harte uitgenodigd voor een voetbaltoernooitje met daarna een gezellige avond. Het gaat hier om spelers, trainers, sponsoren, donateurs en noem maar op. Wilt u die avond graag komen, meld u dan even aan via jubileum25jaar@vvavereest.nl. Vermeld daarbij of u mee doet met het ongedwongen toernooitje, of dat u alleen naar de feestavond komt.

Heeft u als oud-lid nog oude attributen (voetbalschoenen, shirts enz.) voor de veiling die zaterdag georganiseerd wordt, dan zijn deze van harte welkom. Ook ziet het bestuur graag foto’s of krantenartikelen binnen komen, die zij in een mooie fotopresentatie kunnen verweken.

Zaterdag is er de gehele dag een mooi programma. In de ochtend zijn er activiteiten voor de jeugd georganiseerd met onder andere een penaltybokaal. Daarna volgt er een mixtoernooitje voor de huidige leden, maar eigenlijk voor iedereen die lekker een potje wil voetballen. Daaropvolgend speelt VVA 1 de jubileumwedstrijd tegen zustervereniging Juliana ’32.

Na dat duel is er een barbecue met de veiling. Iedereen die VVA een warm hart toedraagt kan zich aanmelden voor de bbq. In verband met bestellingen is opgeven hiervoor noodzakelijk dit kan ook weer via jubileum25@vvavereest.nl. Als afsluiting is er een groots feest gepland met DJ Soer. VV Avereest hoopt iedereen die ook maar iets met de club heeft, te kunnen verwelkomen tijdens dit weekend.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.