Home / Dalfsen Regio / voetbalclubs starten met bekeravontuur

voetbalclubs starten met bekeravontuur

Op zaterdag 1 september is OZC gastheer voor VSW uit Windesheim. De bezoekers komen net als de thuisclub uit in de derde klasse, maar zijn ingedeeld in 3C, terwijl OZC uitkomt in 3D afdeling Oost. Lemele is ingedeeld in dezelfde poule en ontvangt Kloosterhaar, de competitiegenoot van OZC. De mannen van trainer Werner Pluim kunnen flink aan de bak en ontmoeten drie opponenten die allen op een niveau hoger spelen. Zowel de wedstrijd op Westbroek in Ommen, alsmede het duel op Zandeinde in Lemele beginnen om half drie.

Zondag 2 september opent OVC ’21 op vertrouwd terrein het bekeravontuur tegen FC Ulu Spor. De ploeg uit Zwolle, met een Turks stempel, werd afgelopen seizoen overtuigend kampioen in klasse 5A. Voor de thuisclub was de derde klasse een stapje te hoog. Het krachtsverschil tussen deze vierde klassers, OVC ’21 is ingedeeld in 4A en FC Ulu Spor in 4E afdeling Noord, is op papier te verwaarlozen. Afwachten hoe dit in de praktijk uitpakt.

In dezelfde poule staat Vilsteren voor een loodzwaar karwei. Op de Molenesch stuit de formatie van Hendri Zwinselman op Activia. De bezoekers uit Twello grepen in het voorbije seizoen overtuigend de titel in klasse 4H en mogen het dus een treetje hoger proberen. Voor Vilsteren wordt het vermoedelijk flink aanpoten om het verschil van twee klassen cijfermatig binnen de perken te houden. Voor Balkbrug volstaat een ritje van hooguit een kwartier naar IJhorst. Als vierdeklasser en onder het motto ‘adel verplicht’ mag gerekend worden op een overwinning voor de equipe van Dik Runherd, tegen de thuisclub die een niveau lager acteert.

Alle zondagse wedstrijden staan gepland om 14.00 uur.

Lees ook

Integraal Huisvestigingsplan Primair Onderwijs

Toekomstbestendige onderwijsvoorzieningen voor basisonderwijs DALFSEN – Het college van burgemeester en wethouders en de schoolbesturen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.