Home / Dalfsen Regio / usv en havelte zonder doelpunten

usv en havelte zonder doelpunten

De teams waren de hele wedstrijd aan elkaar gewaagd. Gescoord werd er niet. Aan beide kanten ontbrak het voorin aan de laatste finesses. Dat bleek ook nog eens in blessuretijd. Via Max Schaeffer en Sander Schaeffer kreeg USV riante kansen. Maar het bleef zoals het begon: 0-0. Zondag krijgt het nog prille seizoen voor het eerst een officieel tintje. Dan begint het bekertoernooi. USV krijgt bezoek van Protos uit Steenwijksmoer. Aanvang 14.00 uur op sportpark Hulsterlanden.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.