Home / Dalfsen Regio / upcoming happening in ommen walk talk et lunch

upcoming happening in ommen walk talk et lunch

Het ‘n Bos Food & Drinks Festival is achter de rug, dus evenementenbureau ‘ASociaal zijn’ treedt met een nieuwe happening naar buiten. Op donderdag 30 augustus staat de Walk, Talk & Lunch happening op de planning. ASociaal zijn hoopt een mooie groep (sportieve) levensgenieters en vakantiegangers te mogen ontvangen.

Wandelen, kletsen, lachen en genieten van eten en drinken, dat houdt de Walk, Talk & Lunch happening in. Niet alleen, maar in groepsverband. ASociaal zijn zorgt voor een mooie wandelroute in Salland en een smaakvolle lunch. Waar de lunch verzorgd wordt en op welke manier deze gepresenteerd wordt, blijft tot kort voor de datum van de happening een verrassing.

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina. Belangstellenden kunnen zich tot en met 23 augustus hier aanmelden.

Lees ook

Beregening in allerlei soorten en maten bij HeWi Watertechniek

(Advertorial) ALMELO – De winter is voorbij, het is tijd om te genieten van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.