Home / Dalfsen Regio / tweede editie titom begint vanavond

tweede editie titom begint vanavond

Vanavond is de aftrap met de dj’s van Qmusic met de foute party. De zaterdagmiddag wordt gevuld met een buikschuiftoernooi en ’s avonds is het podium voor de artiesten van het Nederlandstalige lied en de foute muziek. Op zondag laat het programma een uit Friesland overgewaaid gebruik zien: klootschieten.

Het weekend staat dus bol van muziek, spelletjes en muziek voor jong en oud. Ja, de organisatie van het Titomfeest heeft zich er bepaald niet met een Jantje van Leiden vanaf gemaakt. “Per avond zijn er 1.500 kaarten beschikbaar, want dat is het maximum aantal mensen wat in de tent kan”, aldus Herman Pot, een van de organisatoren van het Titom die in het dagelijks leven rietdekker is en in zijn vrije tijd deejay bij Vechtdal NL.

Plaats van handeling is wederom het terrein aan de Paltheweg in Nieuwleusen dat duidelijk met borden wordt aangegeven. Kijk voor meer informatie op www.titomfeest.nl.

Lees ook

Loop je hoofd leeg en je lijf lichter!

OMMEN – Op 12 april start in Ommen de loopgroep ‘Loop je lichter’. Heb je …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.