Home / Dalfsen Regio / timmerweek in dalfsen ondanks hitte goed bezet

timmerweek in dalfsen ondanks hitte goed bezet

Nadat burgemeester Han Noten het startsein had gegeven was er een en al actie. “We streven naar gemiddeld niet meer dan 150 kinderen, vandaar moeten de kinderen zich hiervoor aanmelden. In de gehele week zijn ruim 35 vrijwilligers ingezet. Donderdagavond was kijkavond. Alle ouders en verdere belangstellenden/sponsoren waren die avond uitgenodigd om de bouwwerken te komen bewonderen.

Vrijdagmorgen was de afbreekmorgen. De organisatie had gedurende de ochtenden wel enige zorgen omtrent de hitte. Men was al om 08.00 uur gestart maar toen enkele kinderen aangaven last te krijgen van de hitte werd de luwte van het gemeentehuis opgezocht. Daar werden de kinderen besproeid met water, ze knapten er snel weer van op. In verband met de warmte werd besloten om uiterlijk om tien uur te stoppen.

Ook in Lemelerveld kijkt de organisatie terug op een geslaagde Timmerweek.

Lees ook

Gemeenteraad Dalfsen neemt besluit over zoekgebied Dalfserveld-West

Strenge voorwaarden voor opwekken duurzame energie DALFSEN – Na uitgebreid onderzoek is Dalfserveld-West het meest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.