Home / Dalfsen Regio / theaterles voor jeugd in ommen

theaterles voor jeugd in ommen

Ook zijn er opleidingsklassen voor kinderen van 9 t/m 13 jaar en van 12 t/m 17 jaar en acteerlessen voor de leeftijd 14 t/m 21 jaar. De opleidingsklassen en de lessen voor 12 t/m 17 jaar worden gegeven in Zwolle.

Op 21 september is er een kennismakingsles voor de theatercursus voor kinderen van 8 t/m 12 jaar in theaterzaal de Carrousel in Ommen. Informatie over, tijden, kosten en opgave is te vinden op www.jeugdtheaterschoolommen.nl.

Lees ook

Rick Evers: Zilveruitjes

Ik weet niet zeker of ik tomaat lust. Gewoon een hele tomaat opeten doe ik …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.