Home / Dalfsen Regio / stichting vechtdalkunsten organiseert kunstroute

stichting vechtdalkunsten organiseert kunstroute

Het is de tweede keer dat deze Kunstroute plaatsvindt. Het succes was vorig jaar overweldigend. Het aantal deelnemende kunstenaars is ten opzichte van vorig jaar toegenomen. De kwaliteit is hoog en er is een groot aantal disciplines: Beeldhouwwerk, aquarellen, schilderijen, tekeningen, houtsnijwerk, glas, keramiek en viltwerk is te bewonderen.

Ook een aantal galerieën opent de deur voor bezoekers. De route is per fiets of met de auto te doen. De bezoeker kan zelf zijn favoriete route uitstippelen. Brochures van Kunstroute Ommen zijn verkrijgbaar in de boekhandels, galerieën, campings, bungalowparken en op ieder kunstpunt. De brochure is ook te downloaden via www.vechtdalkunsten.nl.

Lees ook

De Carrousel heeft nieuw seizoensprogramma, in de hoop op betere tijden

OMMEN – Theater De Carrousel in Ommen waagt het erop: het theater heeft een nieuw …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.