Home / Dalfsen Regio / senioren fietsen samen vanuit nieuwleusen

senioren fietsen samen vanuit nieuwleusen

De tocht gaat dit keer via Boswachterij Staphorst naar Oud-Avereest. Daar is een koffie-/theestop bij bezoekerscentrum de Wheem. De rit wordt dan voortgezet naar Balkbrug en is er een korte stop bij Molen de Star. Via een mooi fietspad wordt terug gefietst naar Nieuwleusen.

Deskundige vrijwilligers hebben de route uitgezet en begeleiden de groep. Iedereen met een gewone- of elektrische fiets is van harte welkom om deze mooie tocht mee te fietsen.  De groep vertrekt ’s middags bij de Olmen aan het Oosterveen 21 in Nieuwleusen. Aanmelden is niet nodig. Wie 8 augustus om 13.30 uur bij de Olmen komt, kan meefietsen. 

Ruim dertig mensen nemen maandelijks deel aan de fietstochten die Saam Welzijn organiseert.

Lees ook

Sportclub Lemele laat rode lantaarn achter in Rijssen

RIJSSEN – Op de Koerbelt in Rijssen mocht sportclub Lemele de nare afdronk van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.