Home / Dalfsen Regio / schaatsen in de zomer bij camping en bungalowpark besthmenerberg

schaatsen in de zomer bij camping en bungalowpark besthmenerberg

Op zaterdagochtend om 11.00 uur wordt het Winterfestival en de schaatsbaan feestelijk geopend door Bo en Bibi, de vakantievriendjes van de camping. Vervolgens kunnen alle gasten van de camping drie dagen lang vrij schaatsen met speciale schaatsen op de ijsbaan. Op zondag wordt de dag afgesloten met Moonlight Disco Schaatsen en op maandag kan er geschaatst worden met Olaf van Frozen en kunnen de kinderen op de foto met Olaf en Elsa. Om 19.30 wordt het festival afgesloten met een outdoor Schuimparty.

Naast dit Winterfestival worden er gedurende de vakantieperiodes veel andere activiteiten georganiseerd bij Camping en Bungalowpark Besthmenerberg. Voor iedere leeftijdscategorie is er wat te beleven: Color Run, Voetbalweekend, Huttenbouwfeest, Heel Besthmenerberg Bakt, Family Obstacle Run en nog veel meer.

Lees ook

Talentenhus organiseert Tikkie Takkie Voetbal

NIEUWLEUSEN – Op 21 en 28 mei biedt het Talentenhus in samenwerking met Dalfsen Beweegt, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.