Home / Dalfsen Regio / schaakclub het zwarte paard start nieuw seizoen

schaakclub het zwarte paard start nieuw seizoen

Tijdens de ledenvergadering wordt ook de nieuwe competitie opzet van de Overijsselse schaakbond gepresenteerd. Aan deze externe competitie zullen in elk geval twee achtallen van HZP deelnemen. Na afloop van de ledenvergadering wordt er direct begonnen met de eerste ronde van de interne competitie, de indeling wordt door de computer bepaald aan de hand van de stand aan het eind van het vorige seizoen.  

Bij Het Zwarte Paard wordt wekelijks geschaakt in een interne competitie waaraan alle schakers, jong en oud deelnemen. Deze interne competitie is in het hervormd Centrum in Ommen en begint wekelijks om 20.00 uur.

Wekelijks is er ook een aantal jeugdleden die al om 18.15 uur hun opwachting maken voor de schaaklessen, ook in het Hervormd Centrum. Deze lessen beginnen weer om donderdag 13 september. Nieuwe (jeugd)schakers zijn van harte welkom. Voor informatie en/of aanmelding kan gebeld worden met 06-50260100.

Lees ook

Hilbert Moerman wederom lijsttrekker van PvdA Ommen

OMMEN – PvdA Ommen heeft besloten om, na een jarenlange samenwerking met de afdeling Hardenberg, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.