Home / Dalfsen Regio / recreatieve scootmobieltocht in dalfsen

recreatieve scootmobieltocht in dalfsen

Enthousiaste vrijwilligers hebben een mooie tocht uitgezet van ongeveer 20 kilometer. De vrijwilligers zijn allen gecertificeerd verkeersregelaar. Halverwege zal een koffie/thee-stop worden gehouden op een geschikte locatie.

Iedere scootmobielrijder is van harte welkom om deel te nemen aan deze tocht. De eigen bijdrage voor koffie en organisatie is € 5,00 p.p. Opgave is wel verplicht. Dit kan tot maandag 13 augustus a.s. bij Landstede Welzijn Dalfsen. U kunt bellen met 0529-793012 of een e-mail sturen naar j.geerts@saamwelzijn.nl. U dient bij opgave ook een telefoonnummer van een contactpersoon door te geven.

De laatste scootmobieltocht van dit seizoen zal vervolgens georganiseerd worden op woensdag 19 september. 

Lees ook

Nieuw samenspel door Goed Goan en inwonerbetrokkenheid

Speerpunt van de raad in visie en beleid verwoord DALFSEN – De samenleving verandert en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.