Home / Dalfsen Regio / rabobank vaart en vechtstreek verdeelt ruim 100 000 euro

rabobank vaart en vechtstreek verdeelt ruim 100 000 euro

Verenigingen en stichtingen met een buurtversterkend initiatief die klant zijn bij Rabobank Vaart en Vechtstreek kunnen meedoen. De slogan luidt ‘Samen voor buurtpower’. Oftewel, samen met de buurt aan de slag voor (groene) buurtinitiatieven. Denk hierbij aan een buurtproject om op een duurzame wijze met huishoudelijk afval om te gaan of het vergroenen van een speelplaats. Ook minder ‘groene’ initiatieven kunnen meedoen, als ze maar buurtversterkend of maatschappelijk relevant zijn. Bijvoorbeeld het creëren van een ontmoetingsplek in de buurt of de aanschaf van een duofiets of 3D-printer.

Verdeling geldbedrag op basis van stemmen
Alle leden van Rabobank kunnen in de stemperiode een stem uitbrengen op hun favoriete initiatief. Elke stem is geld waard. Op donderdagavond 29 november wordt tijdens een feestelijk slotevent de financiële bijdrage bekend gemaakt.

Bonusprijzen
Dit jaar maken duurzame initiatieven kans op een extra bijdrage. De ledenraad van de coöperatieve bank verdeelt maar liefst 3 bonusprijzen van 2.000 euro voor duurzame initiatieven. Daarnaast worden er onder alle deelnemers nog 3 prijzen van 1.000 euro verdeeld voor de bonusprijs ‘Beste video’.

Inschrijven tot 1 oktober
Initiatieven kunnen zich tot en met 1 oktober inschrijven via cooperatieweken.nl/vvs. Meer weten over de Rabobank Coöperatie Weken en de voorwaarden om deel te nemen? Kom dan op donderdagavond 6 september naar de kick-off bij de Reestlandhoeve in Balkbrug. Inschrijven voor deze avond kan ook via de website.

Lees ook

Stichting ’t Lemels Arfgoed herdenkt de bevrijding

LEMELE – Op 10 april 1945 werden Lemele, Archem en Dalmsholte bevrijd door een eenheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.