Home / Dalfsen Regio / plinq loopfestijn klaar voor nieuwe editie

plinq loopfestijn klaar voor nieuwe editie

Om op de dag alles goed te laten verlopen zijn er heel wat zaken die georganiseerd moeten worden, inschrijvingen, parcours controle en opbouw, verkeersbeheerders, motoren voor de wedstrijdleiding, drinkposten, fotografen, persberichten, sociaalmedia, tijdwaarneming, muziek. Genoeg zaken derhalve die toch wel enige tijd vragen van de organisatie, nog steeds een onderdeel van IJsclub Stokvisdennen. Dit jaar heeft de organisatie besloten om KiKa als goede doel toe te wijzen. Van elke deelnemer zal er 50 cent gestort worden aan KiKa.

Er zullen bij deze editie drie Dalfser podia zijn. Voor de snelste inwoners uit Dalfsen is er het Wijnberger Pak & Casual podium op de halve marathon. Grand Café Nikki’s beloont de snelste dorpsgenoten op de 10 kilometer. Voor de aller kleinsten stelt Kinderopvang de Kleine Kornuiten het strobalen podium ter beschikking. Voor de 2,5 km en 5 km heeft de organisatie uiteraard mooie prijzen beschikbaar, elke deelnemer krijgt een herinneringsmedaille. De prijzen worden dit jaar door de nieuwe rondemiss Eva Eghuizen uitgereikt. Zij wordt gekleed door Qinn Womenswear en haar haar wordt gedaan door Hair@Home Gerda. Na de gelopen kilometers kunnen de spieren wat gevoelig zijn, Balans Fysiotherapie & Fitness zal aanwezig zijn met professionele krachten om dit te verhelpen.

Om 15.00 uur zal het eerste van de vijf startschoten klinken, inschrijven kan nog tot 30 augustus.

https://www.loopfestijndalfsen.nl/

Lees ook

Integraal Huisvestigingsplan Primair Onderwijs

Toekomstbestendige onderwijsvoorzieningen voor basisonderwijs DALFSEN – Het college van burgemeester en wethouders en de schoolbesturen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.