Home / Dalfsen Regio / pec zwolle verliest in slotfase van psv

pec zwolle verliest in slotfase van psv

Al vroeg in de wedstrijd kreeg PEC de kans om op voorsprong te komen. Spits Mike van Duinen kwam alleen voor de keeper te staan en werd gevloerd. Hij kreeg een penalty van arbiter Björn Kuipers, maar deze werd gestopt door doelman Zoet van PSV.

In de 41e minuut bracht Luuk de Jong met een kopbal PEC op achterstand. Het Zwolse team ging met een 0-1 achterstand de rust in. PEC kwam goed de kleedkamers uit. In de 48e minuut schoot Vito van Crooij ,met een afstandsschot van zo’n 20 meter, zijn ploeg op gelijke hoogte. Lange tijd leek PEC het eerste punt van het seizoen te gaan pakken. Maar ver in blessuretijd ging PSV er alsnog met de punten vandoor. De Jong maakte in de 94e minuut de 1-2.

Op zondag 2 september speelt PEC Zwolle de volgende wedstrijd. Om 12.15 uur gaat de ploeg de strijd aan in Groningen tegen FC Groningen.

Lees ook

Kindplein Oost concrete stap dichterbij

OMMEN – Woensdag 1 december hebben Stichting Floreant (CBS De Kardoen), Stichting OOZ (OBS Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.