Home / Dalfsen Regio / oudhollandse gezelligheid op derde blauwe bogen dag

oudhollandse gezelligheid op derde blauwe bogen dag

Naast de vertrouwde braderie en rommelmarkt stond er deze week nog meer op het programma. Het thema was ‘Golden Oldies’ en dat zorgde voor gezellige taferelen. Ondanks de tropische temperaturen gingen bezoekers met elkaar de strijd aan bij de spelletjes die op kramen voor de kerk waren uitgestald. Zo kon er gesjoeld worden bij verschillende sjoelbakken en mens-erger-je- niet gespeeld worden. Maar het thema leende zich voor meer dan alleen spelletjes.

Rond het Kerkplein stonden verschillende oldtimers opgesteld waar de bezoekers zich aan vergaapten. De muzikale invulling werd verzorgd door DJ Vinyl of eigenlijk door de bezoekers zelf. Zij konden platen uitzoeken die de DJ vervolgens draaide. Deze week staat de laatste Blauwe Bogen Dag gepland en op deze dag Kinderen kunnen zich goed vermaken in het dorp. Er zijn springkussens, een puzzeltocht door het centrum, demonstraties van de brandweer en tal van andere activiteiten.

Lees ook

Het Boek van de Week

‘Getekend: sporen van kindermishandeling’ van Gijs Wanders en Herman van Hoogdalem In elke schoolklas in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.