Home / Dalfsen Regio / oude traditie in ere hersteld in dalfsen

oude traditie in ere hersteld in dalfsen

De steeds hogere eisen met betrekking tot vergunningen noopte de organisatie een paar jaar geleden om te stoppen met het touwklimmen. Met nieuw elan in de organisatie is het nu gelukt om de meer dan veertig jaar oude traditie nieuw leven in te blazen.

Op zaterdag 25 augustus vindt het evenement plaats van 18.30 tot 21.00 uur. Opgeven kan vanaf 18 jaar, in teams van drie personen of individueel. Aanmelden kan door je naam, leeftijd en woonplaats te mail naar tkodv@outlook.com. Voorafgaand geven enkele Nederlands kampioenen Flyboarden een show op het water.

Lees ook

Webinar van KBO-PCOB

REGIO – KBO-PCOB Overijssel presenteert op vrijdag 23 april het webinar ‘Verbonden zijn rond zingeving’. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.