Home / Dalfsen Regio / open huis bij sv nieuwleusen

open huis bij sv nieuwleusen

Om 11.00 uur begint ook de “training” van Jong Oranje. Rondom de training zijn de clowns Oetsie en Kloetsie aanwezig om de kleine gasten te vermaken. Wanneer kinderen uit de groepen 1, 2 en 3 van de basisscholen zich op de Open Dag voor 11 uur aanmelden voor Jong Oranje krijgen ze een mooie oranje bal en een echt S.V. Nieuwleusen voetbalshirt. De trainingen” van Jong Oranje zijn elke zaterdagmorgen van 11:00 tot 12:00 uur en deelname is geheel vrijblijvend en helemaal gratis. Meer informatie over Jong Oranje? Kijk op www.svnieuwleusen.nl/jong-oranje/

De gehele dag zijn er diverse spelactiviteiten voor jong en oud. Daarnaast zijn er diverse stands aanwezig van o.a. de supportersvereniging.

Om 14:30 uur vindt de bekerwedstrijd plaats tussen S.V. Nieuwleusen 1 en Hattem 1. Na de wedstrijd wordt de BBQ aangestoken en zorgen R&D DJ voor gezellige muziek. Tussendoor wordt het rad van avontuur gespeeld waarmee prijzen zijn te winnen. Vanaf 18.00 uur worden de jubilarissen gehuldigd en een vrijwilligersgroep in het zonnetje gezet.

Lees ook

Talentenhus organiseert Tikkie Takkie Voetbal

NIEUWLEUSEN – Op 21 en 28 mei biedt het Talentenhus in samenwerking met Dalfsen Beweegt, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.