Home / Dalfsen Regio / oogstdag oudleusen 1 september

oogstdag oudleusen 1 september

Er zal op drie verschillende manieren worden gedorst: met de dorsvlegels, met een kleine dorsmachine, de voorloper van de grote dorsmachine, en de grote dorsmachine. Dit alles wordt gedaan onder begeleiding van de muzikale klanken van accordeons. Op de markt zijn er verschillende kramen te vinden met onder andere miniatuurtrekkers, streekproducten en diverse handwerkproducten.

Dit jaar zal er ook een trekkerrijschool aanwezig zijn met een lestrekker waarin bezoekers zelf een ritje mogen maken. Een uitgelezen kans om eens te ervaren hoe het is om op een trekker te rijden.

Op het terras kunnen bezoekers genieten van een hapje en een drankje. De muziek wordt dit jaar verzorgd door Vechtdal NL, zij zenden live uit vanaf de Oogstdag. Uiteraard is er ook aan de kinderen gedacht. Voor hen zijn er diverse activiteiten, zoals een springkussen, schminken en een goochelaar.

De Oogstdag begint om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur. De toegang en parkeren zijn gratis. Wie wil deelnemen, bijvoorbeeld met de eigen tractor, of op de markt wil staan, kan zich aanmelden via www.oogstdagoudleusen.nl of info@spokke-riete.nl.

Lees ook

Nieuw samenspel door Goed Goan en inwonerbetrokkenheid

Speerpunt van de raad in visie en beleid verwoord DALFSEN – De samenleving verandert en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.