Home / Dalfsen Regio / ondernemers in nieuwleusen willen op zondag open

ondernemers in nieuwleusen willen op zondag open

“Om dit als detailhandel het hoofd te kunnen bieden willen wij de raad vragen om ook de kern Nieuwleusen de mogelijkheid te geven op zondag open te gaan”, schrijft Arjan Bakker namens de ondernemersvereniging. “Onder consumenten bestaat veel animo hiervoor en wij willen hen dan ook graag bedienen op een tijd zoals zij die wensen.” 

Bakker: “Daarnaast is het een ontwikkeling die we niet meer tegen gaan houden. Om nu niet mee te gaan betekent dat wij de detailhandel in omringende plaatsen versterken ten koste van ons zelf.” Een van die omringende plaatsen is Lemelerveld, waar het aantal koopzondagen in juni werd uitgebreid van acht naar twaalf. In Dalfsen mogen winkeliers nog niet op zondag open.

[poll id=275]

Lees ook

EHBO verrast met royale gift

HOONHORST – De EHBO-vereniging Hoonhorst-Dalfsen is recentelijk verrast met een royale gift van 1000 euro. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.