Home / Dalfsen Regio / ommen hanzestad in de middeleeuwen

ommen hanzestad in de middeleeuwen

Het wordt weer een echte Middeleeuwse dag, waarbij aan alles is gedacht om de belevenis zo echt mogelijk te maken. Tijdens het Hanzefestival zijn er diverse attracties en activiteiten in het centrum. Muziek, acts, spelletjes en demonstraties zullen u op vele plekken verrassen.

De stad wordt door vele karaktergroepen omgetoverd tot een levend theater en ook u heeft een rol. De vele marktkraampjes in de stad zullen speciaal voor deze dag helemaal in historisch stijl zijn. Kinderen kunnen kleuren, koekhappen, tollen, blikwerpen, boogschieten en nog veel meer leuke dingen doen. Misschien kom je wel verkleed, maar anders mag je vast iemands kostuum passen, van een echte ridder bijvoorbeeld.

Lees ook

Ingezonden: De splinter en de balk

REGIO – Orthopedagoog drs. Gerard Bekker is in de pen geklommen naar aanleiding van het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.